Vítejte na stránkách společnosti KREISLER Dental Implants

Title_pic

Společnost KREISLER Dental Implants se již více než 25 let zabývá vývojem, výrobou a distribucí dentálních implantátů a jejich příslušenství.

Prezentujeme zde ucelené informace o našich implantologických systémech, umožňující plnohodnotnou náhradu poškozeného či ztraceného chrupu. Systémy patří k uznávaným jak v České republice, tak v zahraničí.
Naším cílem je nabízet kvalitní výrobky za přijatelnou cenu a jako výrobci jsme schopni uspokojit poptávku i po nestandardních typech výrobků.
Provádíme také záruční i pozáruční opravy implantologického systému VNI.

Zájemci o námi pořádaná odborná školení, a to jak operační, tak protetické, zde naleznou podrobné informace s možností online registrace.

Návštěvníci z řad pacientů naleznout na našich stránkách základní informace o dentálních implantátech a odpovědi na nejčastější dotazy týkající se průběhu implantace, včetně popisu jednotlivých kroků zavádění dentálního implantátu.
Dále zde uvádíme vybraná specializovaná pracoviště v České republice a na Slovensku, která s našimi implantologickými systémy již dlouhodobě a spolehlivě pracují.

Budete-li mít jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat.